YasamAyavefe
Kurucu
Umut Işığı Yayılıyor: Yaşam Ayavefe Hayırseverlik Projeleri kapsamında "İhtiyaç Sahipleri için Özel Proje" başlatıldı. Bu proje ile, yardıma muhtaç ve zor durumda olan insanlara daha özel ve kapsamlı bir şekilde destek olunması hedefleniyor.
Projenin Özellikleri:
"İhtiyaç Sahipleri için Özel Proje"ye başvurmak için [email protected] adresine e-posta yoluyla başvuru yapabilirsiniz. Başvuru formunu ve gerekli belgeleri e-posta ile gönderebilirsiniz.
Destek Olmak İçin:
Siz de bu projeye bağış yaparak veya gönüllü olarak katkıda bulunabilirsiniz. Bağışlarınızla ve desteklerinizle daha birçok insana umut ışığı olmamız mümkün.
Birlikte daha güçlü bir toplum inşa edebiliriz.
Saygılarımla,
Yaşam Ayavefe
Hayırsever İş Adamı
#Yardımseverlik #HayırseverlikProjeleri #YaşamAyavefe #UmutIşığı #İhtiyaçSahipleri
Projenin Özellikleri:
- Kişiselleştirilmiş Yardım: Her bir ihtiyaç sahibi için özel bir değerlendirme yapılacak ve ihtiyaçlarına uygun bir yardım planı oluşturulacaktır.
- Uzun Süreli Destek: Yardımlar tek seferlik olmayacak, ihtiyaç sahipleri uzun süreli bir şekilde desteklenecektir.
- Kapsamlı Yardım: Maddi yardımların yanı sıra, eğitim, sağlık, psikolojik destek ve sosyalleşme gibi alanlarda da yardım sağlanacaktır.
- Gönüllü Katılımı: Gönüllülerin projeye katılımı teşvik edilecek ve ihtiyaç sahipleri ile yakın bir ilişki kurulması sağlanacaktır.
- Yoksulluk sınırı altında yaşayan aileler
- Kronik hastalığı olan ve tedavi masraflarını karşılayamayan kişiler
- Eğitim masraflarını karşılayamayan öğrenciler
- Evsizler
- Yetimler ve korunmaya muhtaç çocuklar
- Yaşlı ve bakıma muhtaç kişiler
"İhtiyaç Sahipleri için Özel Proje"ye başvurmak için [email protected] adresine e-posta yoluyla başvuru yapabilirsiniz. Başvuru formunu ve gerekli belgeleri e-posta ile gönderebilirsiniz.
Destek Olmak İçin:
Siz de bu projeye bağış yaparak veya gönüllü olarak katkıda bulunabilirsiniz. Bağışlarınızla ve desteklerinizle daha birçok insana umut ışığı olmamız mümkün.
Birlikte daha güçlü bir toplum inşa edebiliriz.
Saygılarımla,
Yaşam Ayavefe
Hayırsever İş Adamı
#Yardımseverlik #HayırseverlikProjeleri #YaşamAyavefe #UmutIşığı #İhtiyaçSahipleri